Stor krigare Cink. Den tjeckiska cyklisten sköt världens brons i Pyrenéerna

Det är världsmästare och Europa kategorier 23 år, i år igen mästare och han gick till Andorra, Cink påminner om 2013: “De är vackra minnen” För två år sedan på grund av den höga höjden av Pyrenéerna gjorde 2: a plats, ditt liv resultat i VM.

resultatet med attributet livshädanefter vända en annan nyans. Brons!

Biko ung man trängde till steg mellan veteraner, stellar Schurter och Absalon, dubbel olympisk mästare och Andorra efter en vacker kamp varandra.

“Alla vill vinna, men jag visste Det mot Nin och Julien blir det väldigt svårt.Jag gav det allt och jag är lite tråkigt att banan inte var torr, eftersom jag trivs med dem i bergen, men i nedförsbacke, förlorade jag “, sa Cink berättade MTBS.cz server.

Cink i år bytte tränare för Milan Spěšného Weiss gick till tyskarna som ett modigt steg resultaten kom. Den tredje kom i VM i Lenzerheide, den första inhemska mästerskapet och det första meters mästerskapet slaget visade hur stark du på toppen av ackumulerat.

I den andra omgången även gått tills huvudet Schurter och Pyrenéerna började föda sensationellt resultat.Men den tekniska passagen på ett lutande plan vid rötterna, som förstörde alla konkurrenter utom Schurter, 50 m förlorade Cink och suveränt Schweiziska aldrig fångas upp.

“tuff ras, särskilt på en sådan höjd,” Schurter utandad därefter. “Jag trodde att det i dag är det inte min dag drabbades jag från början. Men jag försökte att inte ta emot i den röda zonen i downhill jag var starkare än Absalon och nu är jag så glad. ”

För hantel tillbaka gav upphov till en koalition av tysk FUMICA och schweiziska Flückiger, som växelvis Cech fångas upp och sedan han De flyttade undan igen.Flückiger slutade defekt, tyskarna återigen försvåras faller och när Cink på den sista resan till grymma backen bordade en annan angrepp äntligen tystas.

Ännu en exit, avfarten efter grus upploppet med flaggan i handen, som leds Cimbál som han smeknamn för den mest värdefulla karriär framgång.

“i sista varvet gick jag att jag FUMICA täcker kullarna. Vi var nästan en cykel, så jag försökte få det rätt, sa den tjeckiska cyklisten. “Jag var nervös, jag visste inte om jag har det eller inte, men lyckligtvis det fungerade. Jag är så glad att det var mitt mål att ta sig hit i Andorra medalj. ”

Den olympiska mästaren Jaroslav Kulhavý hade hög höjd respekt, men var fast besluten att tvätta över henne.Den tredje mannen VM började, även om den främre raden, men i den första omgången inte röra sig mellan det bästa och i slutet av lägret kom meddelandet. Jaroslav redan på den första kullen sörjde och beslutade att överlämna

Samma öde drabbade Olympian John Škarnitzl sekund, det fjärde loppet i Tjeckien jan Nesvadba skjuts till 33: e plats.