År 2008 uppmärksammades den tidigare rivalen av Manchester City

Mark Hughes

Star Trader på Old Trafford, Mark Hughes, har länge varit flytande som tränare, även om hans resultat inte är stabila. 2018 visade sig vara mycket svårt, men på saken har han ganska kända klubbar. Efter att ha framgångsrikt arbetat med Wales-laget började Hughes träna Blackburn Rovers, som med sig steg till topplästens sex i Premier League och till och med gjorde sig in i UEFA Cup 2006.

År 2008 uppmärksammades den tidigare rivalen av Manchester City, men ett år senare blev den walisiska mannen avfyrade. Med Fulham slutade han på åttonde plats, men år 2011 beslutades att ändra registreringen igen – den här gången till Queens Park Rangers, där Sparky arbetade i högst ett år. Endast i “Stoke City” Hughes var försenad och arbetat med klubben från 2013 till 2018 och tog den nionde positionen i bordet tre gånger i rad. Men även här har hans tid kommit till ett slut. I år försökte Mark utan framgång att ge livet tillbaka till Southampton, men blev snabbt avfyrade. Vad som väntar på honom nästa – är oklart.

Gary Neville

Utestående försvarare Neville tog bullret, utan någon varning och erfarenhet att bli en tränare av “Valencia”. Men i Spanien hade den talande kolumnisten ingenting och efter 28 matcher (och 10 segrar) blev engelsmannen avfyrade. Därefter bestämde sig Gary för att stoppa experimenten och återvände till sin roll som TV-värd på Sky.
När det gäller klubbfotboll fortsätter Gary med Salford City, som han äger med vänner Phil Neville, Nicky Butt, Paul Scholes och Ryan Giggs.

Roy Kean

Keen – säker på att en lyckad spelarkarriär inte garanterar framgång i coachingfältet. En livlig och snabbhärdig irländare var United-kaptenen, med vilken han vann 17 titlar, och nästan strax efter sin pension från fotboll, återvände han som chef för Sunderland. Början var bra: med 23 platser Championpipa i Premier League! Men strax efter ett klart resultat lämnade han till Ipswich Town. Över 14 matcher – noll vinner. I januari 2011 blev han avfyrade. Detta följdes av rollen som assistent i Irland och Aston Villa.