Den här säsongen har Liverpool full ordning med angreppssättet

Men i början av december ryckte rykten om intresset för Llorents tjänster på Liverpools sida i media och det är osannolikt att de är meningslösa. En “röd” fotbollsspelare med Marcos färdigheter och talanger skulle uppenbarligen vara användbar. En annan sak är att förtroendet från Solari förvirrade alla korten. Det verkar som om i januari allting går till avgången från Llorente från Real Madrid och Liverpool såg ut som ett ganska logiskt alternativ för den spanska mittfältaren, men nu kommer han nog knappt vilja ändra situationen.

“Jag är säker på att jag i januari kommer att stanna i Real Madrid.” Jag vet inte hur klubben kommer att bestämma, men vad jag är orolig för är jag äntligen glad i laget och tänker inte lämna den, säger Llorente i en ny intervju. Tja, kanske det här händer, även om det är långt ifrån ett faktum …

Luka Jovic

5 spelare som kan stärka Liverpool i januari

Nuvarande klubb: Eintracht Frankfurt
Ålder: 21 år
Spelposition: anfallare

Den här säsongen har Liverpool full ordning med angreppssättet, men det är alltid värt att komma ihåg möjligheten för framtiden. Det här är förmodligen anledningen till att “redsna”, om du tror publikationerna i pressen, är intresserade av möjligheten att förvärva Luka Jovic, som gjorde en röra i den nuvarande Bundesliga-roten som en del av Eintracht Frankfurt. Serbiska framåt gjorde 12 mål i 15 slagsmål och tvingade nästan hela fotbollen att prata om sig själv.

Det noteras att Jürgen Klopp anser möjligheten med Jovic som en utmärkt investering i framtiden. Tysken uppskattar scoring känslan och en hög andel av försäljningen som är inneboende i den serbiska talangen, hoppas att i framtiden kommer denna spelare att kunna göra ännu större framsteg. Men det är inte ett faktum att Jovic behöver Liverpool, men för att Lukas januariöverföring inte ser så uppenbart ut. Är det det “röda” lösa in sitt kontrakt, men med det förbehållet att han träder i kraft på sommaren.