Det belgiska mästerskapet är en av de mest framgångsrika i Europa

Läckert försvar

Det belgiska mästerskapet är en av de mest framgångsrika i Europa. Självklart, inte Nederländerna, men det finns också fler än två mål i en match här. För Gabulov inte det bästa alternativet efter Premier League, där Vladimir på 20 möten missade 23 mål. Här 13 efter fem.

Gabulov bryter botten i Brygge. Den ryska målvakten är alldeles dåligPhoto: Brugge, Voetbal24

Självklart är inte en målvakt skyldig. Först och främst var ryssen inte lycklig att vara i ett lag som förlorade motivation. Den andra punkten är en helt annan spelstil. “Brugge” försöker förlita sig på bollen, men missar samtidigt snabba motattacker. Gabulov gjorde flest hälften av målen till följd av kontringar. Målvakten blev bokstavligen skott från straffområdet. Det finns inga frågor till honom – någon skulle se ut som en extrafunktion.

Vad är Gabulov skyldig till

Ändå, i Belgien, spenderar inte fansen den ryska målvakten. Uthärdade tills den sista matchen mot “Charleroi” korrekt kritisera målvakt, men den sista kampen var värst för ryssarna. Formellt gjorde han inte misstag, men hjälpte inte alls. Den “Bruges” vänta och se vad som kommer att ha en pålitlig målvakt, som kommer att vara en förebild för unga människor, men så länge Vladimir uppenbarligen inte till mods. Att spela på linjen är mycket sämre än i Premier League, och visar en mycket svag reaktion.