Fruktansvärt, hemskt, han förstår inte Nederländerna. Det kan sakna euron per år

Tjugofyra lag, nästan hälften av kontinenten, kommer att spela EM i nästa år. Europeiska fotbollsförbundet har utökat antalet spelare så att även mindre stater har en chans att flytta. Men det är bara en anledning till att mästerskapet har svällt. Expansion ska också garantera att ingen av jättarna kommer att saknas i turneringen. Attraktiva lag vinner för att säkra mer pengar för tv-rättigheter. Men Nederländerna kan missa året i Frankrike. Från grupp A har Tjeckien och Island redan säkrat direktåtgärder. Van Persie et al. De kommer att kämpa tillsammans med Turkiet för tredje plats, en spärr.

“Det kommer att bli svårt för oss, men vi har fortfarande en chans. Vi kommer att kämpa till slutet.Nu måste vi vinna båda återstående matcher mot Kazakstan och Tjeckien “, uppmanade Van Persie.

Den holländska laget är i oordning. Förra året i VM hade stil, originalitet, sofistikerade taktik, farliga kontringar…

Alla spel försvann tillsammans med avgång Louis van Gaal, som överraskade motståndarna spelar fem försvarare. Ny tränare Guus Hiddink disposition gradvis grävt på den klassiska 4-3-3, dvs med fyra försvarare, tre mittfältare och tre anfallare.

“Jag vet inte vad det är som vi misslyckas. Det kan vara en fråga om kvalitet och koncentration…Detta är inte att träna, det måste komma från dig “, han funderade offensiv mittfältare eller anfallare Wesley Sneijder

börja kvalificering till Nederländerna misslyckades när Tjeckien förlorade en. 2. Det avgörande målet medgav vid inställd tid…

förlorad på Island (0: 2), Turkiet (1: 1), återigen med Island (0: 1) och återigen nyligen i Turkiet (0 : 3). Miserabla tio poäng och fjärde organ oroa förfarandet.

Nor skulle den senaste tränarbyte. Hiddink ersättas med oerfarna Danny Blind, som i rollen som huvudtränare arbetade endast på Ajax Amsterdam (422 dagar från 2005 till 2006).

Statistik nya chef representation? Två förluster, gjorde inget mål och samlas fyra grindar. Nej, det ser inte ut så.Den enda förmildrande omständighet kan vara avsaknaden av en teamledare Arjen Robben, som är skadad igen.

Blind efter söndagens skam i Turkiet fick svara obekväma frågor om efter bara två matcher tänker på avgång.

“Nej, jag har inte sådana tankar”, sade han. “Vi gjorde misstag i Turkiet vid fel tidpunkt. Samtidigt har vi skapat fler chanser än din motståndare. ”

Nederländerna väntar i oktober matcher mot Kazakstan och Tjeckien. Men även två segrar för att flytta in i tredje plats kanske inte är tillräckligt.

“Situationen är sådan att vi är på fjärde plats och den situation vi har i våra händer. Det är vår egen “Sneijder ånger.