När David Moyes avskedades från MJ 2014

Har arbetat i landslaget fram till i år är Keen fortfarande ute av arbetet.

Ryan giggs

När David Moyes avskedades från MJ 2014, trodde många uppriktigt att Ryan Giggs skulle vara en idealisk långsiktig ersättning för en specialist. Och han började verkligen träna sin favoritklubb – men bara i slutet av säsongen, för fyra matcher. Resultatet – två segrar, ritar och besegrar. Klubbens ledning bestämde sig för att inte försöka få ut sin Pep Guardiola och bestämde sig för att ersätta Welshman Louis van Gal. Giggs blev också assistent till holländaren. Det verkade som om han var vägen till framgång, men nej – efter avgången till van Gal var Jose Mourinho inbjuden att ersätta honom. Trött på att vänta på sin chans, lämnade Giggs Old Trafford.
Han coaching nu Wales, men hans “regel” kan inte kallas särskilt framgångsrik – laget har förlorat fyra gånger i de senaste fem matcherna.

Numera vänder fotbollsspelare sig från hjälten till utstött om de gör ett mål i sina egna grindar, eller om en farlig frispark är triten. Ett sådant tillvägagångssätt skulle vara helt oacceptabelt i situationen med Alexander Villaplan, vars vändningar i livet visade sig vara mycket mer sofistikerade. Låt oss ta två fakta i början av vår berättelse, vilket helt skulle bevisa ovanstående:

13 juli 1930. Mittfältaren Alex Villaplan ledde franska laget som kapten för första världs premiären. Hans lag vann en landskreds seger över Mexiko 4: 1.

26 december 1944. Alex Villaplan dömdes som en förrädare till sitt hemland och en mördare, för vilken han utfördes av skytte.

Några fjorton år har förvandlat en framgångsrik fotbollsspelare till en fruktansvärd sociopath, utmärkt av otroligt försiktighet och grymhet …