Om du gillar tweets av Selyuk’s

Om du gillar tweets av Selyuk’s agent, så är du som duggbaggarna, som fångar alla slags dregs. Eftersom du lägger plusserna under Chervichenko kommentarer, borde du inte oroa dig för Spartacus öde, men historien om personlig sjukdom. Även hed och trolling kan serveras smidigt och klokt. Andra saker är smaklösa dårar.

Slutsatsen att felet är enkel: under sommaren Massimo och hans assistenter, uppfödare och andra kamrater, med stöd av klubbledningen kommer att sitta ner och planera för nästa säsong. Ritning av lagets skiss bör vara prickad, så att de spelare som stör utvecklingen av laget faller mellan linjerna. Status och position för Carrera tvingar honom att skära av överflödigt kött. Utländska – med en hög överföringspris och låg effektivitet, hyra – som inte motsvarar stora uppgifter, ryska – stagnerande.

Du vet redan alla efternamn. Ett ljust mästerskap kommer alltid att vara i det förflutna. Det är dags att gå vidare. Men det betyder inte att kaptenen och hans regresskamrater inte kommer att få möjlighet att rehabilitera.

När Massimo Carrera skapade en familj. Han är en far här. Svara på honom Och han bestämde vem som skulle skicka för bröd, och vem att skicka för att rengöra bänkarna av reservdelar. Inte nöjd – hejdå.

På tisdag FTC XRF bekräftade ett gult kort Theodore Smolova emot i lördagens spel med “Arsenal” (3: 0) på grund av ett fel det slutliga avgörandet Artem Chistyakov. Vid 34: e minuten bedömde domaren att framsidan av “Krasnodar” fouled foulen, även om Smolov i någon annans straffområde steg på foten av Henri Hagush. På spelarens skor “tjurar” lämnades även ett hål från tornens inverkan.

Detta var gult kort Smolova fjärde i nuvarande Tjeckien, så Fedor vars misstankar i samband med backstage listiga CSKA på söndagen för att missa ett viktigt borta match mot “CSKA”. I vår Premier League spelas en biljett till Champions League ut.