Om Klopp behöver centerback i vinter

Förutom Liverpool på Fekir är det ryktet att ha utsikt över Bayern och Chelsea, vilket innebär att vi inom en snar framtid kan se en ny serie av sagan Fekir lämnar Lion.

Jean-Claire TODIBO

5 spelare som kan stärka Liverpool i januari

Nuvarande klubb: Toulouse
Ålder: 19 år
Spela position: mitt bakåt

Information om Liverpools intresse för de unga, men anses vara otroligt lovande, Toulouse-försvararen Jean-Clair Todibo kom tillbaka i november förra året. Det är möjligt att Jurgen Klopp på grund av skador på Joel Matip och Joe Gomez kommer att vilja öka antalet variationer i personalvalet i mitten av lagets försvar i januari.

För Todibo kommer du antagligen att behöva slåss, för att i Barcelona och Juventus enligt media rapporter har man talang, men Toulouse är osannolikt att få allvarliga problem i överföringsförhandlingarna. Faktum är att Todos kontrakt löper ut i sommar, och Jean-Claire har ingen brådska att teckna en ny affär. Detta kommer sannolikt att tvinga Toulouse att aktivt bjuda för att få åtminstone någon ersättning för sin spelare.

Om Klopp behöver centerback i vinter, är Todibos kandidatur kanske den mest intressanta på marknaden. Dessutom, enligt rykten från Frankrike, är Toulouse redo att dela med sin talang i januari för en löjlig 3 miljoner euro.

Marcos LIORENTE

5 spelare som kan stärka Liverpool i januari

Nuvarande klubb: Real
Ålder: 23 år
Spelposition: defensiv mittfältare

Efter en bra årstid 2016/17, som hyrdes till Alaves, återvände Marcos Llorente till Real Madrid, men fick inte en efterlängtad fast plats i första laget i Madrid-laget. Förra säsongen tjänade Llorente som reservist, som var kvar med honom tills han gick med i klubben i Santiago Solari, där Marcos började vara ganska stabil i startlinjen.