“Rayo” övertygade Kakut att det fortfarande finns en chans

“Rayo” övertygade Kakut att det fortfarande finns en chans. “Jag är här tack vare mina prestationer förra säsongen. Jag hoppas kunna bevisa att jag kan spela ännu bättre. ”

Återigen gjorde hopp inte besannats: efter två “Sevilla” spel accepterade gärna erbjudandet om den kinesiska ‘Hebei China Fortune”, som betalade för fransmannen till 5 miljoner pounds.

Här är det ytterligare en, en chans. En ny klubb, en ny liga, ett nytt land. Allt är nytt, utom resultatet. 24 matcher blev crowned med bara två mål, och bara ett år senare gjordes ett annat leasingavtal till Spanien, som redan var bekant, var han betrodde av Deportivo.

Det är svårt att räkna hur det var en chans, men för Kakuta ledde klubben till ett värdigt men inte enastående resultat. Ett par mål för tio matcher är normalt för uthyrning från Kina, men spanjorerna vågade inte investera i fransmannen.

Så vi närmade oss “Amiens” från Frankrike – för tillfället den sista klubben, som inbjöd den alltid begåvade Kakutu. Ironiskt nog kom returen till sitt hemland strax efter att Gael kom överens om att representera Kongo-landslaget, vilket eliminerar chansen att någonsin ha på sig den berömda blåuniformen. Dock är denna möjlighet redan trodde med stor svårighet.

Så – “Amiens” och Kongo. Trött resultat för en av världens mest lovande spelare.

Talent, i skuggan var Lacazette och Grismann. Nu kan han flytta till “Spartacus” Foto: AS, Goal, Amiens, Eurosport

I finalen i ungdoms Euro-10 var det Kakuta som överförde bollen till Lakazetta, som i framtiden kommer att flytta till Arsenal. I det superhögtalande laget fanns det många framtida stjärnor – inklusive Antoine Grismann från “Atletico”. Men då var det Kakuta som verkade ljusare än de andra, outtröttligt hamrade och hängde. Därefter blev han känd som den bästa spelaren i EM ibland bland spelare under 19 år.