Självklart skulle de flesta chefer lägga till klubben

“Liverpool”, som aldrig tidigare, började i den nuvarande draken i den engelska Premier League, utan att förlora en enda match i de 20 spelade, liksom att ha en bra poängpoäng över konkurrenterna i ställningarna.

Denna faktor gör verkligen Jürgen Klopp glad. Den tyska specialisten är osannolikt att ha planer på allvarliga störningar i laget i vinteröverföringsfönstret, men han medgav att han inte skulle ha vägrat en poängvinst.

“Jag är mycket nöjd med det faktum att jag för tillfället har i personalplanen i laget. Men vad som väntar oss i framtiden vet ingen, på grund av det jag föredrar att alltid hålla dörren öppen. Om något händer måste vi svara. Teamet har ett otroligt antal matcher framöver, och därför är det viktigt att vara säker på att vi kan avsluta säsongen på samma höga nivå som vi började det, säger Klopp i en ny intervju.

Med andra ord – Klopp är inte arg för att se några få nybörjare till Liverpool i januari. Men vem skulle kunna vara bland dem?

Nabil Fekir

Nuvarande klubb: Lion
Ålder: 25 år gammal
Play Position: Attacking Midfielder

“Reds” var otroligt nära undertecknandet av den franska mittfältaren förra sommaren. Klubbarna har redan kommit överens om en fotbollsspelares överföringsvärde, men i sista stund stödde Liverpool uppdraget. I den engelska klubben ifrågasatte de Fekirs hälsa på grund av hans knäproblem. Medics “röd” uttryckte oro för att Nabil kan ha ett återfall, men för att deras klubb beslutade att avbryta affären.

Självklart skulle de flesta chefer lägga till klubben och påverka affären, men Klopp föredrog att lita på ledningen. Men det betyder inte att Jurgen återvänt från tanken på att få Fekir till sitt lag. Lägger till “pepparkorn” i situationen och det faktum att kontraktet med den franska mittfältaren med “Lion” löper ut sommaren 2020 och den nya affären sannolikt inte kommer att slutas inom en snar framtid. Det betyder att det skulle vara lönsamt för “vävar” att sälja Fekir exakt i januariöverföringsfönstret.