Det finns ingen i Zubri att kämpa för en punkt, en ny tränare har kämpat för dragningen

Zuberská under ledning av fem mål under stunder förångas, hem var plötsligt tre mål bakom.

“Sedan började räddningsarbetet och hasardspel, något här efter år av misslyckanden, är inte ingen undrade” Titkov viftade med handen över vilda Plichta 33:33, som stod för två sekunder före slutet Šustáček. “De män är inställda för att vinna, inte bekämpa en tänkt punkt i den sista sekunden.”

Från ett mästerskap kröning 2012 föll handboll bastion av Valakiet i diameter Extraliga medalj betraktade slaget på avstånd. På bänken förändrades tränare, är Titkov den fjärde på tre år.

född i Ryssland Krasnodar hjälpte Zubri som en spelare för de första två mästerskapstitlar och i foten av Beskiderna fann sitt nya hem.Efter sin coaching debut var han dock stuga. Med laget efter en match var han stängd i kvartalet i garderoben och var inte bra på spelarna.

“Det fungerar inte så här. Annars kommer förändringarna att “hotas av extra-liga-rundan.”

De flesta av första halvan av spelet dominerades av laget. Vicemannen flydde till skillnaden mellan sju mål, men fortfarande i pausen fick gästerna att återvända till matchen och efter en paus gav dem ett helt initiativ. “De slutade springa, dra framåt, vilket ger enkla mål, utforma komplexa kombinationer “föreslog Titkov resonerar Grand cirkel i score

.” Jag hade killar – särskilt under andra hälften – att uppmuntra till mer “visste målvakt Milan Malina. “Men om det flusl bollen någon, så jag skulle inte det bara föll.”

Malina i bröst laget kom tillbaka efter tre år i den franska ligan, i Zubri från honom en mycket lovande. </P >

“när jag kom förra året, jag fortfarande hört Gud, när du kommer tillbaka, målvakt nechytají. Jag sa till dem, killar, det handlar inte bara om dem.Du hoppar i sex meter och målvakten kan göra det starkt, säger Malina, vars mest upptagna jobb var att dra ballongerna ur nätet. “Jag trodde att jag skulle fånga en oanmäld chans att bryta den. Tyvärr…”

Efter den hemska andra halvan var han bra för Zubri. Men det var svårt att tillfredsställa någon.