Champions League? Circus Hockey League, Vítkovický Olesz svär till domaren

Hockeyspelare Vítkovice har redan förlorat sin första plats i grupp 1 i Tyskland 1: 2 med en viss lätt att spela till playoffs.

“Och igen, vad hände i Grodno. Domarna är den svagaste delen av denna Cirkus Hockey League, för vad de sjunger för oss är inte deras. Vad de sjunger får oss inte, säger Olesz i en videointervju för Vítkovice Clubs officiella hemsida.

“Jag vet inte om jag kan kommentera om jag ska få böter. Det är vad som just nu verkligen skadar den här ligan. (2: 0), såväl som hemmet (3: 1), flyttningen är säker.Med Mannheim förlorade de 1: 2 på egen hand och i Tyskland ville de kämpa för segern i gruppen och bättre spela. De behövde någon form av vinster.

“Vi kommer inte att förlora någonting längre. Vi vill vinna varje match, “sade Olesz i en andra kamp strax efter fredags hem match mot Grodn. “Det är dock svårt, när du förlorar åttio procent av tjurarna och domarna skrattar.När du vinner nedsläppet och kasta ut dig. ”

Nu Olesz slutet av ordinarie tid fick en två minuters straff för osportsligt uppträdande och Ostravans hade i början av förlängningen förhindra försvagning. “Jag vet inte om vi fortfarande kommer att klaga på domaren, men i dessa två matcher att det var en tradition”, fortsatte den arga tidigare spelare i Sparta, Florida, Chicago, New Jersey och Bern.

“Döm mig där håller sidan tre (spelare) vill slå mig. Jag tala om för honom vad han gjorde. Och han är det hockey. Jag berätta för honom varför visselpipor basket? Han kommer att ge mig två minuter. Det är svårt. De har råd vad de vill.Det är en sorglig bild Circus Hockey League, “igen ändrade namnet på tävlingen att beskriva händelserna i matchen under ledning av huvud domare Antti Boman från Finland, Markus Krawinkel och bar Robert Schelewského och Andreas Kowerta från Tyskland.

Enligt Olesz hade annars matcha med Mannheim med bra kvalitet och bra bakgrund. “Det var en mycket svår match. Mannheim spelas hemma, det var stort stöd för sina tittare och vår lilla bit. Det var mycket svårt skridskoåkning och fysiskt “, sade han Olesz att matcha, som besöktes av 9,744 tittare.