Zlín i post-Petrovic perioden. Hur leder Leashes med Tea House?

Zlin Hockeyspelare går in i en ny, post-Petrine eran. Efter förra året, som de hoppade av i kvartsfinalen, meddelade pension två klubb legender: Center Petr Petr Čajánek och glans. Den första var en stor ledare, en mästare, en outtröttlig kämpe och hecířem, den andra setter geni, poet och hjärna hockeylag.

I 2015/16 säsongen, Zlin kommer att tvingas avvara två stora spelare. Coachen Rostislav Vlach avser att göra allt för att undvika en liknande fall som för 13 år sedan. Ambition har dock ligan mästare realistisk 2014 vet att laget är inte en lätt situation.

“Målet är att spela i topp tio.Och efter förra årets stod det klart att det inte finns någon kliché, “han sade chefen för laget Patrik Kamas turbulent år då hela sin långa förflutna, men det nya året drog en stor ride som hade stigit i slutspelet och gjorde honom ett av de bästa lagen under andra halvan av säsongen.

“Förra året, många människor log när befälhavaren sade att det första målet är att successivt in tiotals, det alibi. Verkligheten har visat att detta måste vara det grundläggande målet för laget som vill bli framgångsrikt, “tillade Kamas. “Vi vill bygga vidare på det team koncept och sammanhållning.”

Fördelen med Zlin, som lämnade framåt och Frederick Koehler (vänster till Hradec Králové) är en hård kärna av unga valpar, som redan är ett år tillsammans.För honom finns det nya förvärv: Olomouc kom från anfallare Martin Cibák från Poprad Thomas Sykora och Jihlava Thomas Čachotský. Från värd Šumperk med laget alltid gick bek Ales Holik och vitriol kom till framåt Daniel Stumpf.

“Mančaft förändrats i grunden i spelet och i kabinen, men jag tror att i den situationen att centerforward som avgångar lidit mest, har vi fått bra ersättning Cibákovi “säger Kamas.

slovakiska erfarenhet NHL bör vara det nya centrum för det första laget.

” som Caja är mycket erfarna. Har NHL, KHL, Swedish League…Det bör bli en av de spelare som skulle kunna leda laget på is och i kabinen, “coachen planerade Vlach.

Större ansvar bör också ta unga framåt Petr Holik och Roman Vlach. “Deras prestationer i förberedelser visar att de försöker ta chansen. Jag tror att säsongen kommer att bekräfta att de inser att bland ledarna i laget. Det räcker inte bara att spela bra hockey, men det måste vara ansvarig inför hela teamet “säger Kamas.

” Ni har en perfekt möjlighet att visa och bevisa. Utrymmet kommer definitivt att bli. Både – inom citationstecken – Young Center (Holik med Vlach) kommer att äga rum på isen tillräckligt “, säger veteranen George Marušák försvar

Zlín vill också bygga vidare på gott skick..Sommarens förberedelse varar över två månader och var tre veckor längre än förra årets titel och före säsong silver.

“Det är också synligt för laget. Vi gjorde det utan allvarlig skada. Efter säsongen slappna vi av länge, säger Marušák. “Vem hade några ärr, han löst dem innan sommarförberedelserna. Så här ritade vi mer på sommaren. Jag tror att det kommer att dyka upp på is. “