Betting sidor med insättningsbonus

De flesta bookmakare erbjuder sina spelare så kallade “gratis” spel. Dess väsen ligger i det faktum att även om din insats går vilse, kommer du inte att förlora pengar, allt verkar väldigt frestande vid första anblicken

***

Nybörjare är främst intresserade av sådana satsningar, eftersom de tycker att situationen är win-win, och de kommer att kunna slå bookmakeren. Jag är redo att göra dig besviken, allting är verkligen inte fallet. För att få denna insats måste spelaren uppfylla ett antal krav från bookmakeren och först därefter kan han förvänta sig att få en gratis satsning. Med andra ord kan du inte ringa denna gratis insats ändå, för i alla fall måste du använda dina pengar.

Låt oss titta på ett exempel, till exempel på kontoret finns det denna kampanj, men först måste du fylla på ditt konto med inte mindre än 20 dollar och satsa sedan på en faktor på minst 2. Dessutom, även om du uppfyller dessa villkor, drar du pengar från ” gratis satsningar kommer du inte att lyckas. Nu måste du satsa 4 gånger mer än summan av den vannfria satsningen. Det vill säga om du vann $ 20, då för att dra tillbaka dem måste du göra vad som kostar $ 80. Som du kan se, ger denna kampanj ingen betting sidor med insättningsbonus fördel för spelaren, om du funderar på det, kan du hitta sina uppenbara brister.
Nackdelar med gratis spel

Risk för egna pengar. Som jag skrev ovan måste du först satsa på personliga pengar, och bara i händelse av misslyckande ger bookmakeren dig möjlighet att använda en gratis satsning. Kontor lockar oerfarna spelare, och i framtiden kommer de att dra nytta av dem.
Förlora första satsningen. Få en gratis satsning på annat sätt kan inte. Du måste förlora din första insats i den här bookmakern, och bara göra en ny insats på virtuella pengar, som bookmakern överför till dig. I detta läge vinnar kontoret också.
Vinnande uttag. Det finns problem igen. Innan du tar ut pengar måste du riskera dina personliga medel igen. Vad är då meningen med att uppfylla alla villkor för bookmakeren, så att allt i slutändan exakt riskerar dina pengar – det är inte klart.