Unibet online fogadási

 

Az Everton még nem kapott megfelelő ajánlatot a 23 éves, és nem bátorító, de Koeman elfogadja a helyzetet, amíg a transzfer ablak bezárul. Lukaku úgy tűnik, hogy Unibet visszatér az Everton-csapatba a West Bromwich Albion-nál, mikor szombaton találkoznak.

„Tudjuk, hogy nagyon érdekli őt” – mondta Koeman. „Jó játékos, és végül, ha egy nagy csapat szeretne sok pénzt költeni, akkor tényleg nem nyerhet. Ugyanez a történet volt Southamptonban, de ez a nagy ajánlat nem volt az asztalon, és itt nincs nagy ajánlat az Unibet asztalon. Két tervem van, az egyik Lukaku és az egyik Lukaku nélkül.Igen és nem is készítem magam, és most még két hetet kell várnunk. ”

Koeman azt mondta, hogy a belga nemzetközi nem zavarta el, és hogy nincs Unibet problémája a játékossal, aki egy az Everton utolsó szezon előtti rögzítőjében tartott sarkára vágták. “Nincs kétségem a játékos elkötelezettségével kapcsolatban” – mondta.Sunderland aláírja Steven Pienaar szabad ügynökét egyéves szerződéstől. További információ

„Nekem nincs egyetlen okom kétségbe vonni mert a fiú keményen Unibet dolgozik. Megpróbálja a lehető legjobban teljesíteni, hogy alkalmas legyen a csapatra. Mi történik a jövőben, látni fogjuk. Ha futballban dolgozol, ne lepődj meg!

Koeman megerősítette, hogy nevét szem előtt kell tartania, ha Lukaku tovább halad. – Igen, persze – mondta -, mert ha nem ez nem jó.Csalódni fogok, ha Lukaku későn hagyná az Unibet ablakot, de ez futball. Tudjuk, hogy ez megtörténik. A probléma az átviteli ablak, amit meg kell változtatnunk. ”

Koeman érdekli az előremenet megerősítését, függetlenül attól, hogy Lukaku elhagyja-e a klubot. – Azt hiszem, még egyszer használhatunk ebben a pozícióban – mondta.

Everton már eladta John Stones-t ezen a nyáron, a középső fél a Manchester Citybe indult egy brit rekorddíjért a védőért. 47.5m. Swansea Ashley Williams-jével Unibet váltották fel, és hozzáadták az Aston Villa védekezője, Idrissa Gueye és a Fulham kapus Maarten Stekelenburg, míg Yannick Bolasie 28 millió fontot költött a Goodison Parkba a Crystal Palace-ból ezen a héten. Továbbra is Unibet kapcsolódnak a City kapus Joe Hart kölcsöneihez.