Wales förbereder hjältar Unibet hemkomst för Euro 2016 trupp

Det walesiska fotbollslaget välkomnas tillbaka som hjältar på fredag ​​eftermiddag efter deras oväntade spring till semifinalerna i Euro 2016 i Frankrike, med en öppen bussresa genom Cardiff följt av en hemkomstvisning.

p> Det walisiska rockbandet Manic Street Preachers kommer att spela för att hedra laget på Cardiff City Stadium och tiotusentals fans förväntas stiga på gatorna och ge sitt Unibet spel pa nätet eget musikaliska ackompanjemang då spelarens buss går från Cardiff Castle till Walesens drömmar om att bli det första brittiska laget för att nå finalen i en stor turnering i ett halvt sekel förstördes av Portugal som slog Chris Colemans sida 2-0 på onsdagen. Men truppen, den första från Wales för att nå en final sedan 1958, kommer att få en extatisk välkomst från fans som har Unibet varit stolta över utnyttjandet av Gareth Bale och hans lagkamrater.Panini Cheapskates (@CheapPanini ) Ny all- @ Manics frontlinjen?pic.twitter.com/dgOHWaizEOJuly 6, 2016

Chefen för fotbollsförbundet i Wales, Jonathan Ford, sa: “Vi tycker att det här är ett bra sätt att alla fira vad som varit en historisk period för walisisk fotboll. De scener vi har sett både hemma och över i Frankrike har varit fantastiska och vi hoppas att våra passionerade supportrar kan njuta av ett annat ögonblick med spelarna att avsluta en minnesvärd några veckor. ”

Turnstiles på arenan öppnar klockan 17.00. Det kommer att finnas underhållning på scenen från 17:15 – inklusive musik från Manic Street Preachers – och en spelare och Unibet personalpresentation börjar kl. 6.45. Det kommer också att finnas en fråga och svar med spelare och deras ledning på scenen.

Den öppna bussen tour beror på att börja vid Cardiff slott klockan 16 och slutar på stadion klockan 17.30.Ytterligare detaljer om rutten kommer att publiceras senare på torsdagen.

Cardiff City Stadium har en kapacitet på 33.000. Stadens Unibet spelbolag bonus mycket större första stadion, som är värd för internationella rugby- och fotbollsmatcher och visade Portugal-matchen på en stor skärm, förbereds för en Speedway-händelse på lördag och kan inte användas.